Ali z Ljudskega vrta res odhaja Milan Pavlin?

slika: pixabay

Govori se (povzeto po siol.net)…. Miran Pavlin, bi lahko že kmalu zapustil vijoličaste vrste. Viri pravijo, da je nekdaj neločljiv prijatelj Zahoviča pred izhodnimi vrati iz Ljudskega vrta. Pavlin pa tega ne komentira. Je pa dejal, da se težave v družini vedno rešujejo znotraj hiše. Pavlin je sicer z Mariborom začel sodelovati pred sedmimi leti. Le dobro leto po tem, ko je s Koprom osvojil naslov državnega prvaka.

46-letnega Gorenjca na zadnjih nekaj tekmah Maribora ni bilo,  Pavlina pa sicer na Nogometni klub Maribor veže pogodba do leta 2024, podaljšal pa jo je dan po ukinitvi suspenza športnemu direktorju Zahoviču. Pavlin je ob podpisu pogodbe takrat dejal, da motivov o razvoju vijol’čnega projekta nikdar ne zmanjka.

Ali so nesoglasja med športnim direktorjem Zlatkom Zahovičem in njegovim pomočnikom Miranom Pavlinom resnična ali izmišljena bomo očitno zvedeli prav kmalu.

MZ

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.