Arsenovič izključevalno: na pogajanja o sodelovanju ni povabil Kanglerjeve NLS?

Arsenovič in Kangler, slika: MMC

Veliko se govori o živahnosti v znani Arsenovičevi  gostilni Maribor, ki predstavlja nekakšen novi štab Arsenovičeve ekipe.  Novi župan Saša Arsenović naj nebi, po poročanju portala v Fokusu na pogajanja o sodelovanju povabil Liste Franca Kanglerja – NLS.

Kaj ni to tisti Saša Arsenovič, ki je v času predvolilne kampanje na ves glas zagotavljal, kako bo povezovalen in kako mu gre za Maribor. Očitno pa gre tu za pravo izključevalno politiko, kot jo poznamo iz časov stranke SMC v DZ RS.

Gostilna Maribor, središče dogajanja

Prav v torek in sredo naj bi se v Arsenovičevi Gostilni Maribor, ki bo kot kaže morda celo postala občinski obrat družbene prehrane in kraj, kjer bodo končale naročilnice MO Maribor za gostinske storitve, Saša Arsenovič srečal s predstavniki dvanajstih strank in list, ki so dobile svetniške mandate v MO Maribor. Mogoče bi morali Arsenoviča spomniti, da je v mestnem svetu poleg njegove še 14 drugih strank in list.

No, ampak do 10. decembra, ko bo prva seja MOM, je še 9 dni. Mogoče pa se bo do takrat Saša Arsenovič naučil šteti do številke 15.

MZ

.

VREME

Maribor
oblačno
78%
4.6km/h
100%
9°C
9°
8°
7°
Wed
4°
Thu
4°
Fri
5°
Sat
9°
Sun

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.