..
Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Arsenovič izključevalno: na pogajanja o sodelovanju ni povabil Kanglerjeve NLS?

Arsenovič in Kangler, slika: MMC

Veliko se govori o živahnosti v znani Arsenovičevi  gostilni Maribor, ki predstavlja nekakšen novi štab Arsenovičeve ekipe.  Novi župan Saša Arsenović naj nebi, po poročanju portala v Fokusu na pogajanja o sodelovanju povabil Liste Franca Kanglerja – NLS.

Kaj ni to tisti Saša Arsenovič, ki je v času predvolilne kampanje na ves glas zagotavljal, kako bo povezovalen in kako mu gre za Maribor. Očitno pa gre tu za pravo izključevalno politiko, kot jo poznamo iz časov stranke SMC v DZ RS.

Gostilna Maribor, središče dogajanja

Prav v torek in sredo naj bi se v Arsenovičevi Gostilni Maribor, ki bo kot kaže morda celo postala občinski obrat družbene prehrane in kraj, kjer bodo končale naročilnice MO Maribor za gostinske storitve, Saša Arsenovič srečal s predstavniki dvanajstih strank in list, ki so dobile svetniške mandate v MO Maribor. Mogoče bi morali Arsenoviča spomniti, da je v mestnem svetu poleg njegove še 14 drugih strank in list.

No, ampak do 10. decembra, ko bo prva seja MOM, je še 9 dni. Mogoče pa se bo do takrat Saša Arsenovič naučil šteti do številke 15.

MZ

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
dež
88%
5.1km/h
100%
11°C
14°
9°
10°
Sat
5°
Sun
6°
Mon
1°
Tue
1°
Wed

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.