Na dobrodelno akcijo Rok(ovanje) dober odziv. Koliko nogavic so zbrali?

Res izjemen odziv ljudi

V mariborskem društvu Humanitarček so s posebno akcijo Rok(ovanje) počastili spomin na lani preminulega Roka Černica, ki je v humanitarnem smislu pustil velik pečat. Akcija se bo odvijala vsako leto. Začetna želja pa je bila zbrati 1000 parov.

Do sedaj je zbranih okoli 3000 parov

Iz Humanitarčka so sporočili, da je bil v dveh dneh je kar trikrat presežen cilj začetnih 1000 parov nogavic. V petek zvečer je bilo samo v Mariboru zbranih nekaj več kot 3000 parov, številke iz Ljubljane bodo znane v nedeljo. Ogromno nogavic pa je prispelo po pošti, vse od Idrije, Kočevja, Primorske, paketi so prispeli tudi iz Nemčije, Finske in Srbije, kar samo dokazuje, da je dobrota resnično ganila množico ljudi tudi izven meja. »Nogavice so prinesli tudi Rokovi sošolci iz srednje trgovske šole ter številni Mariborčani.

slika: Maribor24

Nogavice lahko oddate vse do jutri, 20. januarja.  Zbirno mesto je v Vijol’čni bajti na Tyrševi in v Mercator centru Tabor ter po pošti na sedežu Humanitarčka.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
69%
4.5km/h
75%
10°C
11°
9°
9°
Fri
9°
Sat
5°
Sun
6°
Mon
8°
Tue

TWEET DNEVA

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.