Bandelija je žaljenje desnice z golaznijo, udarilo po žepu! Odzivi!

Marko Bandelli in druščina maske
Bandelli in druščina

Kakšen človek si, če si pripravljen druge ljudi, ki ti niso všeč, zmerjati z golaznijo? S to skrajno žaljivo zmerljivko je poslanec SAB Marko Bandelli na tviterju označil desnico.

ŽALJENJE BANDELIJA PUSTILO POSLEDICE

Bandellijev tvit je z všečkom takoj podprl poslanec Levice Luka Mesec, kar pomeni, da v svojem razmišljanju ni bistveno drugačen od poslanskega kolega Mihe Kordiša.

Teža besed, ki jih je Bandelli namenil desnim volivcem, morda najbolj razkriva zapis prizadetega Domna Cukjatija, ki je po Bandellijevi primitivni objavi zapisal: »Spoštovani g. Bandelli! Sem Domen Cukjati, domoljub, magister informacijskih znanosti, 18 let delovne dobe, plačujem davke, skrbim za 7 otrok (bodočih davkoplačevalcev), podpiram Janeza Janšo, sem občinski svetnik, član SDS. Če sem vas prav razumel, sem po vašem mnenju GOLAZEN?«

Da se je tistega, ki trese žaljivke iz rokava, treba lotiti bistveno manj prijazno, vedo v ajdovskem podjetju BIA Separations. Odločili so se za povsem konkretno dejanje. Z izvajalci, katerih dobavitelj so Bandellijeva podjetja, ne bodo več sodelovali. Piše Reporter.

Je bil to eden od glavnih razlogov, da je Bandelli nato pohitel z opravičilom? V njem je zapisal, da se iskreno opravičuje vsem tistim, ki so se ob njegovem izrazu »golazen« čutili užaljene. Kdor misli, da se je iskreno posul s pepelom, je v zmoti, kajti ob koncu opravičila je z zapisom, da je »priznati lastne napake znak zrelosti, odgovornosti in modrosti«, spet opeval svojo lastno samovšečno podobo.

Samovšečno opravičilo. Ni kaj. Upajmo le, da se bo našlo vsaj 35.000 članov stranke SDS on še okoli 20.000 domoljubov, ki bo zoper Bandelija vložilo tudi kazensko ovadbo. Odgovor Bandeliju, kjub opravičilu, pa pritiče naslednji zapis enega izmed njegovih sledilcev: “Ni čudno, da se pri Markotu odrasli otroci jočejo, če pa imajo takega očeta!”

PM

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
67%
5.4km/h
75%
10°C
11°
8°
9°
Fri
8°
Sat
5°
Sun
5°
Mon
7°
Tue

TWEET DNEVA

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.