Bi želeli postati detektiv, ali pa bi radi potovali? Kakšna delavna mesta vam ponujajo v Mariboru?

slika je simbolna

Še nekaj dni nas loči do konca letošnjega leta in če bo leto 2019 polno novih želja in priložnosti, potem je ta članek prav za vas. Zavod RS za zaposlovanje namreč išče ljudi z različnimi profili in izobrazbami.  Tudi z nekaterimi zanimivimi zaposlitvami.

GLOBAL DETEKTIV SERVIS  d.o.o. išče detektiva. Obeta se vam zanimivo delo. Pridobivanje informacij o: – osebah, ki so pogrešane ali skrite in o povzročiteljih premoženjskih in nepremoženjskih škod; – anonimnih pisanjih – o piscih in odpošiljateljih anonimnih pisanj; – dolžnikih in njihovem premoženju; – predmetih, ki so pogrešani ali izgubljeni; – dokaznem gradivu in dejstvih, potrebnih za zavarovanje ali dokazovanje pravic in upravičenj stranke pred sodišči, drugimi pravosodnimi organi in drugimi organi oziroma organizacijami, ki v postopkih odločajo o teh pravicah; – spoštovanju konkurenčne prepovedi in konkurenčne klavzule; – uspešnosti in poslovnosti poslovnih subjektov; – kaznivih dejanjih, ki se preganjajo na zasebno tožbo ter o njihovih storilcih; – zlorabah pravice do zadržanosti z dela zaradi bolezni ali poškodbe, zlorabah uveljavljanja pravice do povračila stroškov prevoza na delo in z dela, dela pod vplivom alkohola ali prepovedanih drog ter o drugih disciplinskih kršitvah in kršilcih – vročanja.

Zahtevana je visokošolska izobrazba I. stopnje,  detektivska licenca, vozniški izpit B kategorije ter dobro znanje angleškega in nemškega jezika. Delo se ponuja za poln delovnik za 12 mesecev.

V slovenski podružnici, Novo Nordisk, kjer tržijo farmacevtske izdelke zaposlujejo novega sodelavca za klinične raziskave, ki bi zagotavljal dolgoročne profesionalne odnose s ključnimi strankami, jim zagotavljal visoko kakovostne znanstvene informaije in vodil raziskovalne centre v kliničnih preskušanjih. Novo Nordisk A/S je sicer vodilna farmacevtska družba na področju zdravljenja sladkorne bolezni, hemofilije in zdravljenja z rastnim hormonom na svetu s sedežem na Danskem.

V Lenartu potrebujejo dva dietna kuharja, in sicer v Socialno varstvenem zavodu Hrastovec, ki ima vozniški izpit B kategorije in opravljeno srednjo poklicno šolo. Kandidata bi morala pripravljati vse vrste hrane v skladu z jedilniki in predpisani normativi, hkrati pa tudi pripravljati dietno in pasirano hrano, jo porcionirati in skrbeti za pravilno delitev. Delo vključuje tudi razvoz hrane po enotah.

Cordia Daf Center, zastopstvo in prodaja motornih vozil, išče vodjo servisne delavnice v Mariboru, in sicer za določen čas šestih mesecev. Potrebne so 5-letne delovne izkušnje in, seveda, vozniški izpit B kategorije.

Nove sodelavce iščejo tudi pri Rešilku. Rešilko išče koordinatorja-dispečerja, ki bi sprejemal telefonska naročila ter organiziral in koordiniral prevoze z reševalnimi in osebnimi vozili.

vir: .ess.gov.si in Maribor.info

M.G.

VREME

Maribor
oblačno
69%
1.5km/h
100%
9°C
10°
7°
8°
Thu
2°
Fri
5°
Sat
9°
Sun
10°
Mon

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.