Blamaža na TV Slovenija. Kaj takega se ni še nikoli zgodilo!

TV, RTV SLO televiziji
slika: twitter

Očitno novo levosučno vodstvo naše nacionalne RTV hiše, še vedno pleše, tako, kot Golob igra in jih ne brigajo neumnosti, ki jih počenjajo odgovorni za program.


Saj ni res, pa je, bi lahko rekli o šlamastiki na naši nacionalki.  Pod sedanjim ”depolitiziranim” vodstvom se je namreč prvič v zgodovini TV Slovenija zgodilo, da torkove osrednje informativne oddaje TV Slovenija ni bilo ob napovedanem času ob 19.30 ali ob 19.00.

Po naših informacijah portala Domovina.je, so novinarji informativnega programa zahtevali odgovornost za “šlamparijo brez primere” in “nepopravljivo programsko škodo RTV”. Odgovorna urednica Polona Fijavž naj bi se zavila v molk, vodstvo RTV pojasnjuje, da so se ukvarjali s tehničnimi težavami.

Zamislite si, če bi se kaj takega zgodilo pod prejšnjim vodstvom RTV. O tej »blamaži« bi pisali vsi največji levi slovenski mediji od Dela, Večera, Dnevnika do drugih. Novinarski sindikati bi organizirali proteste in zahtevali odstope vodstva. Igor Bergant, Petra MarcMarcel ŠtefančičSaša Kranjc, Tanja Starič, Ilinka Todorovski, Ksenija Horvat, Zvezdan Martić, Gregor Drnovšek in Vesna Pfeiffer bi pred RTV prirejali govore, dajali intervjuje ter pisali pisma v Bruselj. Helena Milinkovič pa bi spet norela in si verjetno pulila lase.

Kako dobro je biti na RTV, sedaj ko 

VREME

Maribor
pretežno oblačno
48%
3.1km/h
75%
23°C
24°
21°
22°
Wed
12°
Thu
13°
Fri
11°
Sat
11°
Sun

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.