Nov preobrat pri izginotju male Danke. V avtu, ki naj bi jo povozil, niso našli njenih sledi

deklica Danka

Na višje državno tožilstvo v Srbiji so prispeli novi rezultati analize vzorcev, ki so jih kriminalisti odvzeli iz avtomobila, s katerim naj bi dva komunalna delavca konec marca zbila še ne dveletno deklico Danko Ilić.


Pri izginotju mlade Danke Ilić je več nejasnosti, kot ob začetku preiskave. Je mogoče mala Danka še živa? Očitno je pri tem primeru vse mogoče. Iz višjega državnega tožilstva v Zaječarju so sicer sporočili, da so prejeli nove rezultate analize vzorcev DNK, ki so jih preiskovalci odvzeli iz notranjosti in zunanjosti avtomobila komunalne službe, s katerim naj bi delavca zbila deklico. A se zadeva z izginotjem male Danke še bolj zapleta.

Kljub temu pregled vseh odvzetih vzorcev, ni pokazal bioloških sledi Danke. “V nobenem odvzetem vzorcu niso našli DNK Danke Ilić,” so dejali na srbskem višjem državnem tožilstvu.

Tožilstvo medtem še čaka dodatne analize z biološke fakultete. Prav tako naj bi v teh dneh na tožilstvo prispeli rezultati preiskave državnega kriminalistično-tehničnega centra, ki je pregledal GPS napravo službenega vozila.

Ljudje se sedaj upravičeno sprašujejo, ali je mala Danka sploh umrla?

VREME

Maribor
delno oblačno
95%
0.5km/h
45%
11°C
13°
10°
10°
Sat
12°
Sun
13°
Mon
14°
Tue
12°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.