BLAMAŽA! Poglejte to NOVO nečimrnost nacionalne televizije!

Medtem, ko nam vsaki mesec poštar nosi nove in nove položnice za plačilo RTV prispevka, si na naši nacionalni televiziji še naprej delajo sramoto.

Novi lapsus nacionalne televizije

Po odmevni cenzuri urednice informativnega programa na RTV Manice Janežič Ambrožič, ki je preprečila intervju z izraelskim veleposlanikom Eyalom Selo se je na Facebooku oglasila tudi RTV novinarka Evgenija Carl in mladega novinarja Nejca Krevsa oblatila, kot piše Požareport, naj bi nanj vpili tako Janežičeva, kot direktorica TVS Natalija Gorščak.

A RTV drvi v novo sramoto. “Medtem ko cenzurirajo Izraelce, tiste, ki na cenzuro opozarjajo, pa interno linčajo in javno blatijo, tega možakarja na sliki nonšalantno razglasijo za generalnega sekretarja Združenih narodov,” je na twitterju opozoril Bojan Požar in dodal nenavadno fotografijo!

Ob tej sliki resnično ne vemo, ali je RTV Slovenija naša nacionalna televizija, ali pa je to televizija Hamasa, ki žali Generalnega sekretarja Združenih narodov. No vseeno smo prepričani, da gre za lapsus, razen če nam bo zvedava Evgenija Carl sporočila kako drugače.

P.M.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.