Bo Arsenovič odstopil od kandidature za župana, če ne uspe zbrati 708 podpisov?

slika: Škandal24

Za nekatere sporni kandidat za župana Saša Arsenovič, podjetnik, ki se je zadnji čas vmešal v lokalno politiko s kandidaturo, bo nadaljeval z zbiranjem podpisov za župana Maribora, čeprav ima močno podporo stranke SMC.

Zakaj je Arsenovič lahko sporni kandidat? Kot smo že poročali, Arsenovič slovi, kot precej grobi šef, saj se je pred leti baje spravil na svojega podrejenega in mu odgriznil prst na roki. Znan je tudi po dolgovih, o katerih je poročal tudi portal Pozareport. Arsenovič naj bi trenutno dolgoval skoraj 8 in pol milijona evrov, pri čemer naj bi bila vrednost njegovih nepremičnin in obsega poslovanja bistveno manjša. Prav tako, pa mu nekateri očitajo tudi posle z MOM. Nekatere pa je zmotila tudi podpora ljubljanskemu županu Zoranu Jankoviću.

Sicer pa Saša Arsenovič vztraja, da ne bo kandidiral, kot član stranke SMC, katera ga podpira, čeprav naj bi v soboto v Maribor, ravno zaradi te kandidature prišel tudi Miro Cerar.

Sicer, pa, če sklepamo bo besedah  Arsenoviča, ki jih je izrekel danes: “Z veliko ljudmi se pogovarjam in veseli so, da sem se aktiviral. Pustimo času čas, najprej moramo zbrati podpise, to je korak številka ena. Če jih ne bo dovolj, potem je zgodba zaključena”. Se bo zato Arsenovič umaknil iz boja za mesto župana?

Očitno je težko obljubljati spremembe, če ti ob boku stoji stranka SMC, pa čeprav ti pride izreči osebno podporo sam Miro Cerar.

MZ

 

VREME

Maribor
pretežno oblačno
60%
3.6km/h
75%
22°C
23°
21°
22°
Thu
13°
Fri
11°
Sat
11°
Sun
14°
Mon

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.