Bo Stevanović odgovarjal za množičen porast okužb pri nas?

Bo Stevanović odgovarjal za množičen porast okužb pri nas?

Covid idioti so dosegli svoje. V Sloveniji beležimo množični porast okužb in temu se ne bomo kar tako izognili. A ti potencialni prinašalci virusa še kar norijo.

Ponoven porast okužb. Še posebej v Ljubljani in Kopru

Osem dni po množičnem protestu, kjer nihče ni nosil mask, niso upoštevali varnostno razdaljo, verjetno pa je bilo veliko tudi necepljenih, je število okuženih poraslo. Iz slike zemljevida Slovenije po občinah je možno razbrati, da je občutno več novih okužb ravno v Ljubljani, kjer množični protesti potekajo. To je edina prava resnica o stranki Resnica. 

Sedemdnevno povprečje potrjenih primerov, ki se je v primerjavi z dnevom prej zvišalo za 37, trenutno znaša 848. V zadnjih 14 dneh so potrdili 552 okužb na 100.000 prebivalcev, kar je za šest več kot dan prej, poroča Nacionalni inštitut za javno zdravje. Z enim odmerkom cepiva proti covidu-19 je po podatkih NIJZ cepljenih 1.138.523 ljudi, z vsemi odmerki pa 1.060.625.

V spodnjem grafu je razvidno, da je najhuje prav v Ljubljani in Kopru, od koder prihaja največ ljudi, ki se udeležujejo protestov.

Tudi med regijami prednjači -Osrednje-slovenska regija

P,M.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.