Spletni portal Nova24TV praznuje 6. rojstni dan!

Nova24TV

15. oktobra 2015 se je rodila medijska zgodba, ki je dodobra prevetrila medijski in politični prostor – rodil se je portal Nova24TV.

Portal Nova24TV, praznuje 6. rojstni dan

“Na današnji dan mineva natanko šest let odkar je luč sveta ugledal portal Nova24TV. Takrat nam je marsikdo napovedal kratek obstoj v krutem medijskem svetu, kjer ni prostora za drugače misleče. Diskreditirali so nas na vsakem koraku, toda obstali smo in javnosti dokazali, da je možno uspeti z majhno ekipo entuziastov ter skromnimi sredstvi. V le nekaj letih smo zrasli v enega najbolj obiskanih novičarskih portalov v Sloveniji in si s trdim delom priborili zavidanja vreden ugled ter vpliv – zaradi česar smo velik trn v peti tistih svetih krav, ki so dolga leta veljale za nedotakljive;” so zapisali na portalu Nova24TV.

V naslednjem letu pa 5. rojstni dan praznuje tudi portal e-maribor. Na portalu je bila prva novica objavljena 14. februarja 2017 in je govorila o izgradnji Magne.

O praznovanju 5. obletnice našega portala bomo spregovorili v naslednjih dneh-

P.M.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.