Bodo danes zvečer v Mariboru že topli radiatorji?

Vreme nam zadnje čase ni postreglo z veliko sončnimi žarki, ampak s precej nizkimi temperaturami. Nekje se je živo srebro celo spustilo blizu ledišča, zato so se nekje tudi stanovanja ohladila. Nekateri, predvsem starejši se sprašujejo kdaj se bo začela kurilna sezona.

Energetika Maribor se mora ob začetku kurilne sezone držati pravil, da se objekte priključene na daljinskega ogrevanja prične ogrevati takrat, ko je izpolnjen pogoj, da je mora biti 3 zaporedne dni zunanja temperatura ob 21.00 uri nižja od 12 stopinj Celzija. Glede na vremenske napovedi se je to že zgodilo.

Torej lahko odjemalci Energetike Maribor že danes zvečer pričakujejo tople radiatorje.

MZ

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.