..
Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Je novopečeni mariborski poslanec iz vrst SMC Gregor Židan, vpleten v afero ilegalnih športnih stav?

slika: Twitter/SMC

Slovenski parlament dobiva nadomestne poslance, ki bodo zamenjali tiste, ki so postali novopečeni ministri ali državni sekretarji. Slabo popotnico med poslanske klopi, pa ima nekdanji nogometaš Maribora in član SMCja Gregor Židan.

Kot poroča Reporter, naj bi Židan v ilegalne športne stave pred leti vložil več kot pol milijona evrov, zaradi česar je kot priča sodeloval v sodnem postopku zoper organizatorje ilegalnih športnih stav.  Kot pravi naj sam nebi vedel, da gre za ilegalno stavnico, za sodelovanje pa naj bi se odločil na podlagi zaupanja prijatelju. Moralno sporna pa se morebitna vpletenost v omenjeno afero, ne zdi vodji poslanske skupine SMC Igorju Zorčiču, ki pravi, da je bil vsak poslanec izvoljen na volitvah, da so mandati vseh potrjeni v DZ in da je to.

Ali je torej lahko poslanec prav vsak? Odgovor prepuščamo vam!

MZ

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
dež
88%
5.1km/h
100%
11°C
14°
9°
10°
Sat
5°
Sun
6°
Mon
1°
Tue
1°
Wed

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.