Boris Tomašič razkriva. Tudi Golob je bil gost na Nova24TV, ko je rabil podporo zase!

Robert Golob
Robert Golob, slika Nova24TV

Sedanji  predsednik vlade Robert Golob, očitno želi narediti vse, da je v središču pozornosti. Po zmagi na volitvah se je obrnil precej na radikalno levico in s seboj vzel radikalno levičarske sodelavce. A včasih ni bilo tako. Včasih je znal misliti s svojo glavo.

V oddaji Intervju na TV Slovenija, je bil gost Jožeta Možine, direktor Nova24TV Boris Tomašič. Med pomembnimi temami o medijih in odnosu do njih, sta se sogovornika dotaknila tudi predsednika vlade, Roberta Goloba. Možina pa je spomnil, da se je Golob na Novi24TV oglasil v obdobju pred volitvami, še preden je vstopil v državno politiko. “Zakaj je takrat prišel na Novo24TV, kaj je bil razlog, o čem ste se pogovarjali, če se prav spomnim, je bil tudi v vaši pisarni.” To je bil po besedah Tomašiča čas, ko so se že začeli določeni napadi na Goloba oziroma prizadevanja za njegovo zamenjavo, v javnost pa prišli podatki o njegovih malverzacijah. In tedaj je Golob ocenil, da mora javnosti pojasniti svojo zgodbo. In očitno je bila edina demokratična TV, ki je to dovolila prav Nova24TV. “Golob je dobil priložnost, prišel v studio in povedal svojo resnico na očitke, ki so leteli nanj. Tega mu ni uspelo narediti na drugih medijih, ker tedaj še ni bil “taprav”. In to smo naredili kljub temu, da to tedaj vladi oziroma naši politični opciji ni bilo všeč. Sedel je v moji pisarni, pogovarjala sva se.” “Rekel je, da nima nič proti Janši, da je apolitičen, da ceni tiste ljudi, ki delajo dobro, in da ni izključujoč. A ko je prišel na oblast, je bila ena prvih nalog, ki jih je dal svojim podložnikom, da je treba narediti vse, da bo Nova24TV prenehala delovati.

Golobova nesramna poteza, ko se je zavihtel na oblast je bila prekinitev pogodbe Telekoma z inštitutom, ki zastopa več televizij, zgolj zato, ker je Nova24TV ena izmed njih.” Kot bi rekla Lidija Divjak Mirnik – DIKTATURA!

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
oblačno
85%
2.1km/h
100%
-0°C
0°
-2°
-1°
Sun
-2°
Mon
-1°
Tue
-1°
Wed

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA