Boris Vezjak nad Goloba in njegovo ljubico! “Oba bi se morala najmanj opravičiti!”

Tina Gaber hrani nutrije, slika twitter

Tina Gaber, s svojimi nespodobnimi izjavami zaradi nutrij, dviga prah v slovenske medijskem prostoru. Tudi levi politični pol je glede odnosa Gabrove do lovcev in njenega obtoževanja precej kritičen

“Nestrokovno, nedopustno, škodljivo.” S temi besedami se je na navedbe premierjeve ljubice in po novem aktivistke Tine Gaber, ki avtorju študije o vplivu nutrij Hubertu Potočniku očita sistemsko korupcijo, odzvala Biotehniška fakulteta. Ta opozarja, da so nutrije ne le pri nas, temveč po vsem svetu ena najbolj škodljivih vrst za mokrišča, pa tudi prenašalke številnih, celo za človeka nevarnih patogenov in parazitov.

Kolikšno škodo s svojim aktivizmom Tina Gaber sicer povzroča vladi Roberta Goloba? Filozof Boris Vezjak celo meni, da bi se tako ona kot premier morala najmanj opravičiti. “Po izrečenih obtožbah bi bilo na mestu njeno opravičilo ali celo opravičilo obeh, tudi samega premierja, Menim da gre za nedopusten poseg v avtonomijo stroke, v avtonomijo znanosti. Njen nastop je dejansko bil osebno in strokovno žaljiv, ponižujoč in hkrati vsebuje hude obtožbe,” je dejal Vezjak.

Vezjak se strinja, da je peticijo, pod katero je podpisanih skoraj 25 tisoč ljudi, treba upoštevati, a to še ne pomeni, da je stvar pravilna. Kot je še dejal:. “Če imamo peticijo, ki jo podpisuje pet milijard prebivalcev planeta Zemlje, ki trdijo, da je Zemlja ploščata, zaradi tega Zemlja ne bo nič bolj ploščata,” je dejal.

V spodnjem videu si lahko ogledate neumnosti, obtoževanja in neprierne besede, ki jih je izrekla Tina Gaber

Zaradi aktivizma Tine Gaber se med nekaterimi ljudmi pojavlja dvom tudi o Golobovi vladi in njegovih prepričanjih. Preprosto povedano. Kako naj ministrica za kmetijstvo nasprotuje Tini Gaber, če pa je njen ljubimec prav njej nadrejeni predsednik vlade.

Na spletu se nekateri že hudomušno sprašujejo bo Tina Gaber doživela usodo Jovanke Broz?

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.