To je diplomska naloga Tine Gaber, Bela estrada: “Kokaina si mnogi žal ne morejo privoščiti!”

slika je simbolna

Ljubica predsednika vlade Tina Gaber, te dni polni novice. Kot nekakšna aktivistka za pravice živali, se bori za nutrije, a očitno si je prizadevala tudi za mamila. Vsaj po njeni diplomski nalogi sodeč.

Načeloma si vsak pred zaključkom študija izbere temo za diplomsko nalogo, ki ga zanima. In Tino Gaber je očitno zanimalo uživanje prepovedanih drog med slovenskimi estradniki, piše portal Nova24TV

V svojem diplomskem delu z naslovom “Bela estrada” se je namreč poglobila v svet droge, ki je po njenih takratnih ugotovitvah prevladovala na naši zabavni sceni. V diplomski nalogi se je Gabrova osredotočila predvsem na estradnike s sveta zabave in z nekaterimi od njih opravila tudi intervju, da je le dobila “informacije iz prve roke”. Po raziskavi in vseh anketah je Gabrova zaključila, da slovenski estradniki niso nič posebnega v primerjavi s tujimi estradniki, češ da gre za povprečne ljudi, ki napram tujim zvezdnikom služijo sramotno malo denarja. Tako malo, da si niti kokaina ne morejo privoščiti.

A vprašanje, ki se postavlja je ta, zakaj bi si slovenski estradniki sploh morali privoščiti mamila in kot drugo, kakšna mamila je uživala sama v mladosti, oziroma, ali jih mogoče uživa trenutno? Glede na bogatega ljubimca, bi si kakšen gram kokaina verjrtno lahko privoščila?

TUKAJ pa je njena diplomska naloga iz Fakultete za družbene vede z naslovom: Bela estrada! 

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.