Božiček v Mariboru obdaril tudi brezdomce

V Cantante v Mariboru se je zaključila Humanitarčkova akcija Skriti Božiček, v kateri je pisma napisalo 541 brezdomcev. Z božično večerjo so predali se zadnja darila. V akcijo pa je bilo vključenih 541 brezdomcev.

Je pa lepo z lepo gesto sodeloval tudi kapetan Marcos Tavares, ki je vsakemu brezdomcu podaril malenkost in jim ob tem zaželel lepe praznike.

V Sloveniji je po podatkih mreže Brezdomni do ključa je več kot 6.000 brezdomcev. V društvu poudarjajo, da problem ni prisoten le v decembru, zato pozivajo vse, da pomagajo tudi druge mesece preko portala Dobrodelko, piše Maribor.info.

V teh dnevih so potrebni pomoči tudi drugi brezdomci in vsi, ki so revni, ubogi in osamljeni. Pomislite tudi na njih.

M.G.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.