Nina Kovač bi razveljavila vse zakone, ki jih je sprejela Janševa vlada? Odzivi!

Nika Kovač bi razveljavila vse zakone, ki jih je sprejela Janševa vlada? Odzivi!
Miha in Nika Kovač
Miha in Nika Kovač, slika: družbena omrežja

“Lizalka kuvert za jurja,” oziroma Nika Kovač predsednica društva 8. marec bi rada Slovenijo pripeljala nazaj v črne čase.  Razveljavila bi vse zakone, ki jih je sprejela vlada Janeza Janše.

Nika Kovač razveljavila bi vse zakone, ki jih je sprejela vlada Janeza Janše.

Neumnost levih levičarskih brezdelnežev ne pozna pameti. Direktorica od države plačanega inštituta 8. marec Nika Kovač bi razveljavljala zakone, ki jih je sprejela Janševa vlada. Hočejo razveljaviti zakone o organizaciji in financiranju izobraževanja, zakon o organiziranosti in delu policije, zakon o debirokratizaciji, zakon o tujcih, kazenskega zakonika, zakon o ohranjanju narave, zakon o državnem tožilstvu, zakon o orožju, zakon o prevozih v cestnem prometu, gradbenega zakona in zakono davku na dohodek pravnih oseb. Gre za še en manever levice v času predvolilne kampanje s katerim želijo motivirati levi del volilnega telesa v Sloveniji. Njihovo početje je komentiral vodja vladne svetovalne skupine za pripravo ukrepov za omilitev posledic epidemije za državljane in gospodarstvo dr. Matej Lahovnik, ki je prepričan, da nevladniki zahtevajo da ljudje in podjetja vrnejo korona pomoči, zato, da bi bilo več denarja za njihove “razne kvazi inštitute.”

Sicer pa je Tina Kovač znana po tem, da za malo delo dobi veliko denarja. Spomnimo se samo “lizanja kuvert” za jurja. Tu pa so odzivi na družbenih omrežjih:

 

 

 

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

IZJAVA TEDNA

Ko govedo stopi v palačo, ne postane kralj, ampak palača postane štala. [Turški pregovor]

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.