Bratuškova pravi, da za njeno črno gradnjo, ni potrebovala nobenih dovoljenj?

ALENKA bratušek
Alenka Bratušek, slika SAB

Vikend Alenke Bratušek dviguje veliko prahu. Tudi zato, ker je bil objekt postavljen na črno. Bratuškova se sedaj spreneveda, da objekt, v času, ko se je postavljal, ni potreboval nobenih dokumentov.

V Sloveniji imamo torej novo zakonodajo, imenovano Bratušek. Ko je postavljala objekt, pravi, da za to ni potrebovala nobenih dokumentov. V obdobju, ko se je objekt postavljal, ni potreboval nobenih dokumentov, je povedala in zavrnila vzporednice s primerom ministra Igorja Maherja iz časa njene vlade.

Po njenih besedah sta z možem zadeve začela urejati takoj, ko sta objekt kupila. Takrat sta namreč zahtevala vpis v kataster, ki je bil nato tudi izveden. “Ta objekt je v uradne evidence vpisan od leta 2004,” je dodala Bratušek.

Po poročanju portala Trma.si. je bil objekt legaliziran šele letos. Na vprašanje, zakaj potrebnih dovoljenj za legalizacijo nista z možem uredila že prej, pa je ministrica pojasnila, da interesa za to prej ni bilo, ker so objekt zelo malo uporabljali. 

objekt Alenke Bratušek, slika: Trma.si

Torej če poenostavimo. Narediš si vikend, brez dokumentov. Urediš ga tako, da je primeren za bivanje, a ker ga ne uporabljaš pogosto, ne zaprosiš za dovoljenje za legalizacijo. Na črno priklopiš še vodo in to je to? A Alenka seveda odstopila ne bo. Seveda ne. Ona je ministrica Svobode, njim je dovoljeno skoraj vse. 

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.