To pa ne bo dobro! Že v ponedeljek prihaja hladnejša fronta in izrazite padavine.

Naslednji teden nas čaka vremensko pestro dogajanje. Nižje temperature, obilne padavine. Znanih je že nekaj več podrobnosti,

Ciklonsko območje, ki bo nastalo ob prihodu občutno hladnega zraka se bo hitro pomaknilo proti vzhodu oz. jugovzhodu, vseeno pa bo situacija resna, kar se padavin tiče.  Čeprav je situacija precej oddaljena se lahko vseeno na nek način predvideva, da bo tudi naše kraje ob pomiku jedra zajelo močno deževje, ki lahko znova poskrbi za porast hudournikov ter proži nove ali že načete zemeljske plazove. Zato previdnost ne bo odveč. Pišejo na strani Neurje.si.


Po prehodu ciklona pa lahko računamo na stabilnejši prvi šolski dan, kakor tudi vikend, ki bo toplejši. O kaki vročini pa ni več govora. Bo pa prijetneje in bolj vzdržno.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.