Buče, Lidije Divjak Mirnik in kako Alenka Jeraj, “zabije” Violeto Tomič!

LIDIJA VIOLETA

Odbor za kulturo ima danes spet nore seanse” KUL opozicije, kjer prednjačita Divjak-Mirnikova in Violeta Tomič.

Nove seanse na odboru za kulturo

O fanatični mariborski poslanki Lidiji Divjak Mirnik, v stilu Serpentinška, smo na našem portalu že veliko pisali. Toliko neumnosti, kot jih ta poslanka pove na odboru za kulturo je res težko zapisati. Je pa vsaj ena dobra stvar pri Lidiji, kar je sama priznala, da ne gleda Nove24TV. A od kod potem ve, da se na tej televiziji delajo norca iz ljudi? Ji je to prišepnil klovn iz Šmarce?

Pri Violeti Tomič, pa je verjetno isto. Tudi ona verjetno ne gleda Nove24TV. Sama, očitno veliko raje gleda njej všečni POP TV, ki ne kritizira njenega, roko na srce, “šlamastičnega” vodenja seje odbora za kulturo in Levici dela reklamo. Sta pa za Violeto, tako, kot STA, POP TV, neodvisna medija.  Je pa nevedni predsednici odbora za kulturo, Alenka Jeraj razložila, kako je v bistvu s prisilnim plačevanjem te POP televizije, ki jo Violeta tako rada gleda.

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.