Če boste govorili proti Golobu, bo z vami obračunala kar njegova ljubica?

Tina Gaber, slika družabno omrežje Facebook

Pazite kaj pišete in kaj govorite. Utegne vas kritizirati kar Golobova ljubica. Poslanka SDS Jelka Godec se je namreč obregnila ob predsednikov obisk v v Dallasu sredi tedna.


Slabo pa se vam piše tudi, če boste Roberta Goloba napadli verbalno, utegne se vam zgoditi, da vas bo pokritizirala Robijeva starleta  vodja poslanske skupine SDS Jelka Godec. “Če ne živiš v realnem svetu in letiš v Dallas in križariš in tako naprej, je težko priti v državo, kjer ljudje še vedno imajo sanje o tem, da se izpolnijo vaše obljube./…/ Torej predsednik vlade, izpolnjujte sanje državljanov, izpolnjujte svoje obljube, potem boste lahko izpolnjevali tudi svoje sanje!”

In uboga Gabrova, ki je morala braniti svojega velikega fanta, pred resničnimi opazkami. Dodala je da predsednik vlade nenehno v službi in dela cele dneve.  ter, da ni koristil niti dneva letošnjega dopusta, medtem ko mu je ostala polovica lanskoletnega. Izjave poslanke so krivične, zavajajoče in skrajno nevljudne. Ne le do njega, temveč do celotne družine. /…/ Kadar si vzamemo čas, tega nikoli ne skrivamo. Nikoli nismo. Lahko pa začnemo, če je to edini sprejemljivi način v Sloveniji,« je zapisala Gabrova.

Kot je na izjavo Tine Gaber dejala ena od uporabnic omrežja X: (nelektorirano) “Pol države stavka, zdravstvo se sesipava, Slovenija drsi na vseh možnih lestvicah uspešnosti tvoj fant pa kao še ni dopusta pokoristu… boli me “kita” za njegov dopust, če vem da je 200k ljudi brez zdravnika!”

Čakamo sedaj še na odziv Tine Gaber, če bo imela kašen argument

VREME

Maribor
oblačno
66%
2km/h
89%
28°C
31°
27°
28°
Sun
20°
Mon
21°
Tue
21°
Wed
21°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.