Golob in njegova ljubica posnela video iz Amerike, temu se danes smejijo mnogi?

zajem slike

Sredi delovnega tedna, sta se Robert Golob in njegova starleta Tina Gaber odpravila v Ameriko, v Dallas, kjer sta spremljala košarkarsko tekmo, kjer je igral tudi Luka Dončić. Kaj vse sta počela, v Ameriki, je Golobova ljubica objavila na družbenih omrežjih.


Iz video posnetka je razvidno, da je Golob Luko Dončića v ZDA ustavil med tekom na igrišče. Za dve do tri sekunde. Zato tudi ni bilo težko pričakovanega selfija z Luko, kot sta to načrtovala Golob in njegova punca “Vegetina”. Še več. Iz posnetka (in fotografije) je razvidno, da se je Luka Dončić dobesedno obrnil stran od Goloba. Piše portal Moja Dolenjska.

Odnos Dončića in njegovega ameriškega kluba do Goloba pokaže tudi to, da sta Golob in njegova punca, katere Golob je projekt številka 57, kot navajajo, imela sedeža visoko pod streho tribune za gledalce. In ne v VIP loži. Tam sta skakala, snemali so ju očitno njegovi varnostniki. Neverjetna predstava za javnost, kot bi bil Golob influencer in ne predsednik vlade

Je lahko še kaj bolj neumnega, kot to? Med tem pa v državi Sloveniji, še vedno stavkajo zdravniki, uslužbenci Upravnih enot, upokojenci so na ulicah. S stavko grozijo tudi policisti. A vseeno. Izlet v Dallas je bolj pomemben?

 

VREME

Maribor
oblačno
66%
2km/h
89%
28°C
29°
27°
28°
Sun
20°
Mon
21°
Tue
21°
Wed
21°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.