Golobovi na zabavi! Kdo si bo v Münchenu ogledal tekmo med Slovenijo in Srbijo?

Robert Golob, zajem zaslona

Ob robu evropskega nogometnega prvenstva in pred četrtkovo tekmo med Slovenijo in Srbijo se že danes v Münchenu (kako prikladno) mudijo najvišji predstavniki naše države.


Golobovi se bodo ponovno zabavali. Tokrat ne samo predsednik vlade s svojo starleto, ampak tudi ostali Golobovi podaniki. V Münchenu namreč poteka evropsko prvenstvo (EP) v nogometu, kar bodo Golobovi zlahka izkoristili, še posebej, če bodo dobili brezplačne vstopnice. 

No ob robu evropskega nogometnega prvenstva in pred četrtkovo tekmo med Slovenijo in Srbijo se že danes v Münchnu mudijo najvišji predstavniki države. Premier Robert Golob in gospodarski minister Matjaž Han se bosta med drugim udeležila poslovno-investicijskega kongresa, predsednica Nataša Pirc Musar pa bo nagovorila slovensko skupnost, pa tam nekje se bo potikala še zunanja ministrica Tanja Fajon. In vsi bodo spali kar v Nemčiji. Upajmo, da seveda ne skupaj.

In tako bomo jutri, v četrtek lahko spremljali nogometno tekmo med Slovenijo in Srbijo. Tam pa se bodo v VIP loži mastili (pol)predsednica republike Nataša Pirc Musar,  zunanja ministrico Tanjo Fajon, gospodarski minister Matjaž Han, ter seveda predsednik vlade Robert Golob. Pa verjetno še koga lahko pričakujemo?

In tu je še vladni izgovor, zakaj se bodo Golovovi (za naš denar) udeležili tekme med Slovenijo in Srbijo? Slovenija je, kot so zapisali v Golobovem kabinetu, prepoznala potencial, ki ga udeležba slovenske reprezentance na evropskem prvenstvu v nogometu prinaša na gospodarskem področju, saj sta šport in gospodarstvo tesno povezana na več načinov.

VREME

Maribor
oblačno
66%
2km/h
89%
28°C
31°
27°
27°
Sun
20°
Mon
21°
Tue
21°
Wed
21°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.