Če to ni najbolj bizaren nepremičninski oglas za hišo sredi Ljubljane.

Nekaterim lastnikom nepremičnin v našem glavnem mestu ob oddaji oglasov, zagotovo ni prav vse jasno. Nekateri bi radi na hitro obogateli, drugi spet bi prodali vse kar imajo. A ta oglas, vas bo šokiral.


Uporabniki družbenih omrežji se čudijo nad še enim nenavadnim nepremičninskim oglasom iz Ljubljane. Lastnik namreč prodaja nepremičnino v strogem centru prestolnice. Gre za dvosobno stanovanje v četrtem nadstropju urejene stare meščanske hiše z dvigalom. V atriju stavbe je mogoče tudi parkiranje. V opisu piše, da je stanovanje v prvotnem stanju. Lastnik je svojo nepremičnino ocenil na 189.000 evrov. Kupec pa bo moral plačati še polovico stroškov, ki bodo nastali s prodajo nepremičnine. Do tu vse lepo in prav. Piše portal N1.

A na spletu razburja poudarek, da se kupec v stanovanje ne bo mogel vseliti takoj. “Stanovanje se prodaja izključno kot investicija, saj želi lastnik v stanovanju ostati kot dosmrtni najemnik. Za bivanje je pripravljen plačevati tekoče stroške,” so zapisali v nepremičninskem oglasu.

Povedano po domače, nekdo bi živel v tujem stanovanju zgolj za ceno tekočih stroškov. Ob tem bi v oglasu lahko dopisali še starost in bistvo, zdravstveno stanje lastnika.

(slike: Nepremicnine.net)

VREME

Maribor
delno oblačno
51%
7.2km/h
40%
26°C
27°
23°
25°
Sat
15°
Sun
14°
Mon
17°
Tue
17°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.