Našli novo starleto? Kandidate za Evropske poslance Svobode je postrojila kar Golobova ljubica.

Tina Gaber, slika družabno omrežje Facebook

Saj ni res pa je. Golob je za “starleto”, ki bo pred fotoaparatom komandirala moške najel kar svojo ljubico, ki se e že vneto lotila svoje naloge.


Očitno imajo v Svobodi problem s svojim lastnim kadrom. Med kandidati za Evropske poslance so nabrali skupaj 9 ljudi, po treh izredno močnih košaricah.  A so se Golobovi oddahnili, saj sta kandidata postala tudi od volivcev pozabljena in grobarja nekdanjih strank LMŠ in SAB, Marjan Šarec in Maša Kociper.

Očitno ne gre vse po planu tudi z ekipo, ki bo vodila marketing za vseh devet kandidatov. Tako je predsednik stranke Svoboda, Robert Golob, angažiral kar svojo ljubico, katera se trenutno ukvarja s fotografiranjem kandidatov.

Tako pa pride tudi do najbolj neumne misli za Evropske volitve, kjer naj bi ljubitelji živali podpirali Ireno Jovevo, zato ker se tako “bori” za palestinske otroke. Ko bi se vsaj borila za slovenske, ali vsej makedonske.

Sicer pa, glede na Tinin okus za moške, od kandidatov ne pričakujemo nobenih pametnih fotografij, ali pač?

VREME

Maribor
delno oblačno
57%
6.2km/h
40%
24°C
26°
22°
24°
Sat
15°
Sun
14°
Mon
17°
Tue
17°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.