Človek ki, je podpisoval nezakonite odredbe zoper Franca Kanglerja se je mastil v Arsenovičevem štabu?

Saša Arsenovič, slika: FB profil

V štabu Saše Arsenoviča, je bilo v nedeljo zelo bučno. Še posebej zato, ker se je zgodilo prvič, da je SMC s pomočjo medijev in leve politike ustoličila župana drugega največjega mesta, Saša Arsenoviča!

slika twitter

Sicer pa je bila elita, ki je očitno že vnaprej vedela, da se bo veselila, veselo razpoložena. Še posebej zato, ker si je očitno že v glavi predstavljala, kako bo kadrovala po Mariboru.

Med elito smo našli ministra za gospodarstvo Zdravka Počivalška in generalnega sekretarja SMC Andreja Klemenca, ki sta veselo nazdravljala s šampanjcem. Tu je bil tudi nekdanji direktor slovenskih smučarskih reprezentanc Slovenije Tone Vogrinec in Andrej Kac, človek, ki naj bi podpisoval nezakonite odredbe zoper Franca Kanglerja.

Na družbenem omrežju so temu zapisali: 2x neokusno.

Koliko dobrega okusa bo premogla županova ekipa, pa bomo videli 20. decembra na prvi seji novega sklica mestnega sveta MOM.

MZ

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

IZJAVA TEDNA

Ko govedo stopi v palačo, ne postane kralj, ampak palača postane štala. [Turški pregovor]

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.