Človek ki, je podpisoval nezakonite odredbe zoper Franca Kanglerja se je mastil v Arsenovičevem štabu?

Aleksander Saša Arsenovič
Saša Arsenovič, slika: FB profil

V štabu Saše Arsenoviča, je bilo v nedeljo zelo bučno. Še posebej zato, ker se je zgodilo prvič, da je SMC s pomočjo medijev in leve politike ustoličila župana drugega največjega mesta, Saša Arsenoviča!

slika twitter

Sicer pa je bila elita, ki je očitno že vnaprej vedela, da se bo veselila, veselo razpoložena. Še posebej zato, ker si je očitno že v glavi predstavljala, kako bo kadrovala po Mariboru.

Med elito smo našli ministra za gospodarstvo Zdravka Počivalška in generalnega sekretarja SMC Andreja Klemenca, ki sta veselo nazdravljala s šampanjcem. Tu je bil tudi nekdanji direktor slovenskih smučarskih reprezentanc Slovenije Tone Vogrinec in Andrej Kac, človek, ki naj bi podpisoval nezakonite odredbe zoper Franca Kanglerja.

Na družbenem omrežju so temu zapisali: 2x neokusno.

Koliko dobrega okusa bo premogla županova ekipa, pa bomo videli 20. decembra na prvi seji novega sklica mestnega sveta MOM.

MZ

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
delno oblačno
50%
4.5km/h
40%
14°C
14°
11°
12°
Sun
5°
Mon
6°
Tue
8°
Wed
8°
Thu

TWEET DNEVA

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.