Štirje novi mostovi, ali neumnost župana Arsenoviča?

slika: wikimapia.org

Problemi v Mariboru se kopičijo, toliko jih je, da če bi jih začeli odpravljati danes nebi vseh dokončali do konca županovega mandata. Zato pa najbolj bode v oči županova napoved o gradnji štirih novih mostov, o čemer smo že poročali, tudi v našem portalu.

Preberite tudi: Arsenovič se še ni dobro usedel na stolček župana, pa bi rad imel še dva mandata?

Je pa njegova izjava, ki jo je nedavno dal za eno izmed TV oddaj na TV Slovenija sprožila burne odzive preko družabnih omrežij. Oglejmo si 10 najbolj zanimivih mnenj:

Ernesto: Jaaaoooo Svašta od strokovnosti -njegove mornariško-policajske- ekipe!!! Moste bi postavljal kr malo tak!!! 😛Še najbolj Znastvena je-verjetno od Medveda ki bi naj bil Telestrokovnjak za promet- “enega tu nekje v okolici mestnega jedra” HEPANi – tu NEKJE !!!!!! v mestnem jedru!! … ah ja in most na OTOK !!!! WtF ???? Ja itaq! Ko bo imel katerikoli Mbžupan JAJCA in bo za PAR STO TISOČ € uredil Otok v ponosno Mestno javno kopališče!!!! A ker so vsi do zdaj brez jajc si upajo/ MORAJO dat DESET MILIJONOV € za par STO stolov na Tribuni – potem pa za NIČ drugega seveda ni denarja v Mb!!!
Tadej: Pa kaj bomo z mosti kaj te z vami je oz z njim budalo… ze tak jih je prevec in se ti so v slabem stanju katastrofa. Zdaj se bo zacelo ljudje to kaj je dolzen krast da bi svoje pufe poplacal. Lepo.
Viktorija: Res noro, mostove… Na cestah pa luknje, te je potrebno popraviti, ker mostov res ne potrebujemo… Res nore ideje…
Mile: Lahko bi snemali novi film: Štirje novi mostovi, ali neumnosti župana Arsenoviča
Guliver: Gotovi ste!
Vanja: Superca, idiot na kvadrat. Marsikdo nima kaj za jesti, mi pa rabimo nove mostove, ko še stari niso sanirani. Kaj bo MBju deset mostov?
Vvalerija: Najprej naj nekaj pametnega naredi
Irena: Če bo dober župan, nimam nič proti.
Emanuel: Do Srbije most
Pavel: Verjamemo? Veš da, to rabimo! Če verjameš!

Seveda, bomo z zanimanjem spremljali izgradnjo vseh štirih novih mostov. Tudi na našem portalu smo našim bralcem dali priložnost, da povedo svoje mnenje z anketo Ali podpirate gradnjo štirih novih mostov v Mariboru?

SIFA

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.