Čudna vremenska napoved na POP TV. Pri 29-ih stopinjah naj bi snežilo?

zajem slike

Vreme je te dni prav poletno. Temperature se gibljejo med 30 in 35 stopinjami. Pravo poletje torej. A očitno je na POP TV malo drugačno vreme!

Pri vremenu se včasih zatakne tudi na POP TV. In č smo pri njihovih poročili vsake toliko časa navajeni, da česa ne povedo ravno po resnici, se jim je tokrat zataknilo pri vremenu.

Njihova vremenarka Janja Morel snega sicer ni omenila, se je pa ta za petkovo napoved prikazal kar v grafiki. “V petek kaže na precej sončno vreme s kakšno popoldansko ploho, temperature bodo večinoma ostale pod 30 stopinj. Vročina se bo vrnila že v soboto, v nedeljo bo ponekod znova blizu 35 stopinj Celzija,” se je glasila vremenska napoved. A grafika je bila precej bolj zgovorna.

Video: POP TV

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.