Daleč smo prišli! Jaša Jenull predlaga zdravstveno reformo. Poglejte si to neumnost!

Jaša Jenull, slika Nova24TV

Saj ni res pa je. V iniciativi Glas ljudstva pripravili novelo interventnega zakona in v DZ vložili pobudo za vložitev predloga zakona. O tem je nacionalna televizija na veliko poročala. Ko pa tiskovno konferenco dela društvo 1. oktober, pa o tem ne zapišejo niti besede.

Kot bi se delali norca iz ljudi. Samooklicani režiser, Jaša Jenull, se je lotil prenove zdravstvenega sistema. Ta je z doslej najslabšim nekdanjim ministrom Dušanom Kebrom na novinarski konferenci predstavil rešitve za zdravstveni sistem.

Cilji predloga zakona je po Jenullovih besedah vsakemu prebivalcu Slovenije zagotoviti dostop do osebnega zdravnika oz. pediatra ter ginekologa, skrajšati čakalne dobe za prve preglede in vse druge nedopustno dolge čakalne dobe ter zaustaviti “načrtno rušenje javnega zdravstvenega sistema”. Opozoril je, da je v Sloveniji brez osebnega zdravnika že približno 150.000 ljudi, ob tem pa je na prvi pregled za različne zdravstvene storitve avgusta nedopustno dolgo čakalo več kot 77.000 pacientov.

Zagotovo je za levičarje lažje zapisati, kot to res storiti. Spomnimo se samo podobne levičarske mantre, ki jo je v predvolilni kampanji sproducirala Tanja Fajon s svojimi Socialnimi demokrati, ko je ljudem dala lažno upanje, da bodo prišli v tridesetih dneh do specialista. 

Tako pa se je Jaša Jenull, po tem, ko je kolo pospravil verjetno v klet in nakrmil svojega prašička na balkonu, nekaj “pametnega” glede zdravstvene reforme povedal še za nacionalno televizijo, ki mu zvesto sledi, kot pes, kateremu pokažeš kost? Aja saj res, sedaj so na RTV njegovi na oblasti.

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.