Tako naj bi se Tina Gaber pred 13-imi leti norčevala iz ljudi, ki jih je prizadel potres na Haitiju?

Tina Gaber na jahti. Slika, Prava.si

Se nam v soboto obeta škandal leta? Na družbenem omrežju onlyfans.com (samo znani) naj bi se pojavil nekaj minuti erotični posnetek s Tino Gaber v glavni vlogi.


Če držijo napovedi portala Prava.si, se v prihodnjih dneh obeta ena večjih afer na slovenski politični in družbeni sceni. Po poročanju portala bo namreč portal OnlyFans 16. septembra premierno objavil dveminutni videoposnetek, ki bi lahko močno vplival na “dober ugled” premierjeve spremljevalke Tine Gaber. V videoposnetku z domnevno pornografsko vsebino naj bi bila glavna akterja podjetnik in davčni svetovalec Rok Snežič in baje tudi ljubica predsednika vlade, Tina Gaber.

Je bila pa vedno zaskrbljajoča Tina Gaber, leta 2010 še kako odrezava, oziroma lahko rečemo odrezavo nesramna. Kot je pisal takrat portal Požareport, je Tina namreč na svojem spletnem profilu takrat napisala: “Prosim Karitas, da se na poti iz Slovenije ustavi še kle mal pr men … rabm dodatne oddeje. Lp, Zamrznjeni Slovenije.” Leta 2010 je bil namreč na Haitiju hud potres in ljudje so v veliki večini morali prespati na prostem, zato so jim debele oddaje še kako prav prišle!

Po vseh takšnih in drugačnih pripetljajih Tine Gaber, nas res ne čudi, če bi bila na omenjenem video posnetku, res Tina Gaber. Sicer pa naj bi bil Profil za sobotno premiero na Onlyfans je že odprt. 16. septembra naj bi se torej prvič predvajal ta dveminutni videoposnetek 

Bo pa za predvajanje te erotične vsebine, verjetno potrebno plačati. Zagotovo pa je bila tudi cena Tine Gaber, če se je res predajala strastem z različnimi moškimi, verjetno zelo zasoljena.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.