Norvežani na današnji povratni tekmi tretjega kroga kvalifikacij za ligo prvakov pričakujejo več kot 15.000 gledalcev. Pravi nogometni pekel za Mariborčane, torej.

Mariborčani so bili včeraj že na Norveškem

Mariborčani so včeraj z letalom prispeli v Trondheim, kjer so v večernih urah opravili uradni trening in novinarsko konferenco. Kljub izraziti temperaturni razliki (le nekaj nad 10 stopinj Celzija), se vijoličasti ne predajajo. »Dež, mraz, sneg, sonce, vseeno. Je kar precejšnja temperaturna razlika v primerjavi z Mariborom.

»Na prvi tekmi nismo bili pravi. Gole smo dobili po naših napakah. Na srečo imamo še popravni izpit. Pokazati moramo večjo željo. Sposobni smo doseči tri zadetke, mogoče tudi več. Ne smemo si privoščiti napak zadaj. Nismo prišli sem na izlet, prišli smo se pokazat, da znamo boljše. sporoča Rok Kronaveter.

Kje bo prenos tekme?

Obeta se napeta in predvsem zanimiva tekma. Tudi tokrat pa bo brez televizijskega prenosa. Spletni prenos tekme proti AIK-u pred slabimi 14 dnevi je imel v najbolj pomembnih trenutkih tekme tudi več kot 24.000 gledalcev.

Prenos tekme bo le na spletni strani NK Maribor in njegovem Facebook profilu. “Znova z neposrednim spletnim prenosom v sodelovanju NK Maribor in podjetjem Energija plus. Povezavo do strani najdete TUKAJ.

Bodo pa nogometno tekmo predvajali tudi številni mariborski lokali:

S tekme bomo poročali tudi na naši Facebook strani!

M.g.