Danes se od nogometa poslavlja mariborska legenda, Marcos Tavares

Marcos Tavares, zajem zaslona
Nekaj pričevanj o tem, zakaj je Marcos Tavares legenda in zakaj bo ostal v Sloveniji?

Marcos Tavares, največje ime mariborskega nogometa, bo nocoj zadnjič v vlogi aktivnega nogometaša v Ljudskem vrtu. Na poslovilni nogometni zabavi bo zaigral tudi njegov sin.

Legenda Maribora, Marcos Tavares se poslavlja

Današnji večer v Ljudskem vrtu bo čustven, svoj prihod so napovedali številni nekdanji zvezdniki Maribora, ki so si delili slačilnico z Marcosom Tavaresom ali pa sodelovali z njim v drugačni vlogi. Mariborčane sicer čaka dvoboj, na katerem si ne smejo privoščiti napake. Imeli bodo opravka z najslabšim prvoligaškim klubom Aluminijem, ki bi lahko (če bo Tabor osvojil vsaj točko proti Bravu) še pred začetkom spektakla v mestu ob Dravi ostal brez možnosti za obstanek. 

“Pred nami je kot osnova tekmovalni cilj, v ospredju so tri točke. Poslovilna tekma Marcosa Tavaresa nedvomno pomeni nadgradnjo celotnega zaključka sezone. Pričakovali smo, da bomo ta poseben trenutek čakali z boljšega izhodišča. Bomo pa storili vse, da bi omogočili, da se naš kapetan na najlepši način poslovi od občinstva, s katerim je preživel toliko prijetnih trenutkov,” pred srečanjem, ki bi ga lahko popestril težko pričakovani trenutek dinastije Tavares, ko bi lahko v istočasno na zelenici združila moči oče in sin, Marcos in Marcos mlajši, sporoča trener Maribora, Radovan Karanović, za Siol.net.

Zakaj je Marcos Tavares legenda?

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.