Kar ste hoteli, to imate. V šolah naj bi uvedli LGBT ideologijo?

slika je simbolna, Vir: Nova24TV
“Napoved nove vlade je, da naj bi uvedli nov predmet, spreminjanje spola in spolne usmerjenosti?"

Saj ni res pa je. V šole prihaja levičarska ideologija gejev in lezbijk, skratka učna snov, kjer so bodo otroci učili o spreminjanju spola in spolne usmerjenosti?

Uvedli naj bi nov predmet, spreminjanje spola in spolne usmerjenosti?

Nastajajoča koalicijska pogodba Gibanja Svoboda, Socialnih demokratov in Levice bo radikalno leva in nič kaj svobodnjaška, saj uvaja vrsto neprostovoljnih in škodljivih ukrepov, kakršna je LGBT ideologija v izobraževalnem sistemu.

Kdor želi pomagati iniciativi, naj se obrne na naslednji elektronski naslov: [email protected]

Kot so zapisali v N1, koalicijska pogodba vsem učencem in dijakom obljublja brezplačno šolsko prehrano, delno pa naj bi spreminjali tudi predmetnike v šolah. Ne samo v smeri digitalnih znanj, ampak tudi uvajanja vsebin, ki bodo “naslavljale spolne in druge stereotipe v imenu grajenja do drugačnosti bolj strpne družbe“. Napovedujejo tudi ničelno toleranco do sovražnega govora in diskriminacije, kar naj bi prav tako vključili v učni program.

Kaj to pomeni za slovenske otroke? “Napoved nove vlade, da bodo uvedli nov predmet za izobraževanje otrok med drugim tudi za spreminjanje spola in spolne usmerjenosti je velika grožnja za otroke,” opozarja Aleš Primc

Negativne posledice tovrstne ideologije v šolah so lahko usodne za razvoj otrok, zato Primc poziva starše, naj se organizirajo in zahtevajo odpravo teh nevarnih izobraževanj. Do tega bo gotovo prišlo tudi v Sloveniji.

Pozivamo starše, ki želijo zaščititi svoje otroke, naj se čimprej obrnejo na Gibanje za otroke in družine, kjer bomo koordinirali aktivnosti za zaščito pravic staršev in otrok v šoli,” je še pozval Primc.
Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA

   

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.