DARS – Predvidena dela in zapore na štajerski avtocesti do 15. aprila 2021

DARS
Slika: DARS

Od petka, 9. aprila 2021, od 20. ure do ponedeljka, 12. aprila 2021, do 5. ure bo zaprta štajerska avtocesta med Vranskim in Blagovico proti Ljubljani zaradi rednih vzdrževalnih del. Zaprti bodo tudi uvoz na avtocesto na priključku Vransko proti Ljubljani, uvoz in izvoz na priključku Trojane proti Ljubljani, uvoz na priključku Trojane proti Mariboru ter izvoz na priključku Blagovica proti Ljubljani.

Obvoz bo urejen po vzporedni državni cesti. Po končanih delih bodo sledile zapore posameznih pasov na območju mostu Bolska (pred predorom Ločica proti Ljubljani) zaradi zamenjave dilatacije. Voznike izrednih prevozov pozivamo, da se pravočasno informirajo o razpoložljivi širini vozišča.

Do nedelje bodo na štajerski avtocesti A1 potekala vzdrževalna dela (krpanje vozišča), zaradi česar bo promet v območju delovne zapore potekal po enem pasu:

  • v četrtek in petek (8. in 9. aprila 2021) med priključkom Maribor jug in Framom proti Ljubljani ter med Dramljami in priključkom Celje vzhod proti Ljubljani;
  • v četrtek in soboto (8. in 10. aprila 2021) med Framom in priključkom Slovenska Bistrica jug proti Mariboru;
  • v nedeljo (11. aprila 2021) bosta do 20. ure zaprta uvoz in izvoz na priključku Slovenska Bistrica sever proti Mariboru.

 

[color-box color=”green”]Konec tega tedna bosta zaprta odsek štajerske avtoceste med Vranskim in Blagovico proti Ljubljani ter odsek vipavske hitre ceste med Selom in Vogrskim v obe smeri vožnje. Obvoz bo urejen po vzporednih državnih cestah.

Delovne zapore bodo v prihodnjih dneh tudi na štajerski avtocesti med Celjem in Mariborom, na gorenjski avtocesti med Podtaborom in Lipcami ter na dolenjski avtocesti med Grosupljem in razcepom Malence proti Ljubljani.[/color-box]

VREME

Maribor
delno oblačno
53%
1.5km/h
40%
28°C
29°
27°
27°
Tue
19°
Wed
14°
Thu
16°
Fri
18°
Sat

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.