Domov Maribor in okolica DARS – Predvidena dela in zapore na štajerski avtocesti do 17. junija 2021

DARS – Predvidena dela in zapore na štajerski avtocesti do 17. junija 2021

Objavil: SIFA
Dars avtoceta

Od sobote, 12. junija 2021, od 5. ure do nedelje, 13. junija 2021, do 21. ure bo na odseku štajerske avtoceste A1 med Dramljami in Slovenskimi Konjicami proti Mariboru (med predoroma Pletovarje in Golo Rebro) promet zaradi del potekal po enem prometnem pasu.

Predvidoma do sredine julija 2021 bo na odseku štajerske avtoceste A1 med Šentiljem in Pesnico potekala obnova viadukta Kresnica. Promet na razdalji nekaj manj kot 1 km je preusmerjen na polovico avtoceste, kjer je urejen po enem pasu v smeri proti Pesnici (Mariboru) in po dveh v smeri Šentilja (Avstrije).

Izredni prevozi, katerih skupna masa presega 60 t in/ali skupna širina presega 4,50 m, bodo možni le med 20. in 23. uro v smeri proti Pesnici in med 23.30 in 5. uro v smeri proti Šentilju. Izredni prevozi, ki presegajo 120 t skupne mase in/ali izredni prevozi, ki v smeri Pesnice presegajo skupno širino 4,50 m, morajo biti najavljeni tri dni pred pričetkom prevoza (v delovnem času med 7. in 14. uro).

Konec tedna se obeta povečan promet od Avstrije proti Istri oziroma Hrvaški. Možne so zgostitve v času prometnih konic na območju delovnih zapor in na ljubljanskem obroču. Čakalne dobe je pričakovati na bolj obremenjenih mejnih prehodih.

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.