Dejan Kaloh: “Po lokalnih volitvah bomo v Mariboru spremenili Titovo cesto!”

totalitarnih

Povsem neprimerno je poveličevati totalitarne sisteme. Fašizrem, nacizem in komunizem so totalitarizmi, ki ni jih v Sloveniji morali obsojati. 

Potrebno je obsoditi vse totalitarizme

Vsi vemo, koliko hudega so na naših tleh naredili vsi trije totalitarizmi. Tu gre za mrtve, preganjane, oropane, odvzete ljudi, ki so izkusili vse grozote, ki jih prinesejo trije najhujši sovražniki človeškega dostojanstva. Fašizem, nacizem in komunizem. A pri slednjem nekateri še vedno uživajo in častijo komunistične zveri, ki so po vojni pobili na tisoče Slovenk in Slovencev, moških, otrok, žena. Nekateri še vedno vzklikajo gesla zločincev, še vedno se maskirajo v slovenske zločince in so celo njihovi ponosni nasledniki. In to je potrebno spremeniti. 30 let stara država si to zasluži.

V Mariboru je potrebno preimenovati Titovo cesto

Kot je zapisal mariborski poslanec Dejan Kaloh: “Seveda je skrajno bedasto označevati diktatorje in morilce za heroje, a vsaj enako bedasto je, da imamo v Mariboru v letu 2021 še vedno Titovo cesto in Titov most. Slednje poimenovanje bomo v SDS Maribor po lokalnih volitvah 2022 zagotovo spremenili!”

Najprej pa bo treba spremeniti mišljenje v glavah tistih, ki še vedno mislijo da smo leta 1945 in da se partizani še vedno skrivajo v gozdu.

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.