Dijakinja obračunavala s starejšo stanovalko doma za upokojence! Imamo posnetek!

Zajem slike

Po poročanju TV Slovenija se je nad starejšimi izživljala dijakinja, ki je opravljala počitniško delo v Domu starejših občanov Trebnje. Svoje početje je snemala in tudi objavljala na družbenih omrežjih.

Na spletu se je pojavil pretresljiv posnetek domnevno mladoletne dijakinje, ki je med opravljanjem študentskega dela v socialnovarstvenem zavodu fizično napadla eno od starejših stanovalk. Zavod, šlo naj bi za dom starejših v Trebnjem, naj bi bil o dogodku prek anonimnega sporočila seznanjen že 1. septembra, navajajo pri 24ur. Isti portal dodaja, da je vodstvo zavoda o dogodku takoj obvestilo policijo. Po poročanju medijev naj bi se dogodek zgodil v DSO Trebnje.

Slednje zavržno dejanje in siceršnje pomanjkanje vrednot govori o vsaj dveh stvareh v tej državi, da kot družba tonemo in nismo več niti podobni tistemu narodu, ki se je leta 1991 osamosvojil in si priboril svojo državo. Očitno slabo delujejo  sistemi izobraževanja,  sistemi nadzora in sistemi sankcij. Veliko k temu pripomore tudi sedanja vlada, kar se kaže na tem, da je nekaterim res lahko dovoljeno prav vse. Pišejo Ljubljanske novice.

Z raznoraznimi zavoženimi reformami, zahtevanjem denarja neposredno od državljanov za obnovo, ter floskulami o lepši prihodnosti ne bo nič boljše. Upamo, pa vsaj na konkretno kazen za storilko. Koliko pa bo slovensko sodstvo menda naredilo pa je vprašanje, sploh, če gre za kakšno “levosučno” aktivistko?

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.