Shod upokojencev z neposrednim prenosom, na portalu e-maribor.si. Zadnji napotki!

Danes ob 15. uri bo na Trgu republike potekal že sedmi vseslovenski shod upokojencev, ki ga organizira društvo 1. oktober na Trgu republike.

“Naša naloga ostaja: Zahtevamo in tudi izborili si bomo dostojne pokojnine, borili in vstrajali bomo, dokler bomo zaznali voljo upokojenk in upokojencev, v kolikor vas ne bo in boste obupali , se ustrašili ali se umaknili, se bomo tudi mi,” je zapisal Pavel Rupar in dodal: “Prinesite pogum, slovensko srce, prinesite željo po zvišanju pokojnin, po medijski enakopravnosti, po SLOVENIJI, NAŠI DEŽELI!”

Potek celotnega protesta bo spontan, program je sicer sestavljen, a se bo prilagajal situaciji! Želimo mirno in kulturno ter dostojanstveno prireditev, a maltretirati in zaničevat se ne BOMO PUSTILI! Protest bo, kljub temu, da so ga ogradili, potekal na Trgu republike ob 15. uri.

CELOTNO SHOD BOMO OD 14.45 PRENAŠALI TUDI NA PORTALU E-MARIBOR.SI IN NA FB STRANI NAŠEGA PORTALA

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.