Direktor Športnega centra Prodnik: “Nisem še videl tako pridnega politika!”

Slika, omrežje X, (radio Ognjišče)

Da je potrebno ljudem v nesreči pomagati je nekaj samoumevnega. Pri tem se je ponovno izkazala Slovenija, saj je solidarnost tista, ki rešuje v taki nesreči marsikoga.

Pred nedavnim je poslanec stranke SD, vedno zaspani poslanec Jonas Žnidaršič, dejal, da bi obesil poslanca, ki bi stisko ljudi, namenil za svojo politično propagando. Oziroma drugače povedano. Jaz ne grem pomagat, pojdite vi, samo ne se slikat?

V javnost prihajajo poročila s terena, kdo v bistvu dela, ker mu za stiske ljudi ni mar in kdo je tisti, ki delal ne bo, a bo blatil drugega, češ poglejte kakšno reklamo si dela. In lahko sram tiste, ki so tako zasvojeni s sovraštvom, da morajo napadati prostovoljce, ki pomagajo le za to, ker so politični nasprotniki.

Se je pa v javnosti pojavil video, ki razkriva marsikatero resnico, o ljudeh, ki še kako radi vsakodnevno pomagajo! Športna VTV je namreč objavila posnetek direktorja Športnega centra Prodnik Edvarda Jurjeveca v občini Ljubno. Tam jim je odneslo čolnarno.  

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.