Ko voditeljica Odmevov, Rosvita Pesek, ujame Goloba na laži! #video

Vlada dela in pomaga, tako Robert Golob zatrjuje državljanom. Čeprav le hodi po prizadetih območjih in obljublja, a od obljub se ne da živeti.

Ljudje poleg ostalih dobrin pa potrebujejo denar. Da se postavijo na noge, da znova zaživijo, da zgradijo nove hiše. A denarja kar tako ne bodo dobile, razen, če jim ga nakažejo humanitarne organizacije. Teden dni po ujmi naj bi iz Rdečega križa Karitasa in drugih organizacij začeli s popisom škode. 

A glej ga zlomka. Predsednik vlade Robert Golob je humanitarnim organizacijam obljubil, da jim bo nakazal denar že 7. avgusta, a danes (11. avgusta) humanitarne organizacije denarja še nimajo na računu. Goloba je na laži ujela kar voditeljica Odmevov, Rosvita Pesek.

Po razkritju laži, se je sicer Golo izgovarjal, da plačilo malce zamuja, a da bo denar na računu, humanitarnih organizacij že jutri. Pa bo res?

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.