Divjega voznika z Lenta odpeljali v zapor

policija-stop storilec
policija-trak

Policisti PU Maribor so imeli za praznik veliko dela z divjim voznikom na mariborskem Lentu.

Kot poroča MB report, so zaradi divje vožnje policisti na Lentu izvedli kontrolo pri vozniku osebnega avtomobila znamke volkswagen, poljskih registrskih številk. Vozil ga je 31-letni moški iz okolice Maribora, za katerim pa je bila razpisana tiralica zaradi privedbe v zapor.

Policisti so voznika prijeli in ob tem uporabili prisilna sredstva. Po zaslišanju pa so ga predali pravosodnim policistom zaporov v Mariboru. Ugotovljeno, da je bilo, da je bilo vozilo, s katerem se je prevažal osumljenec 11. 8. 2018 ukradeno na Nizozemskem.

MZ

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.