Dobili smo odgovor ravnateljice. Mariborska “anticepilska” učiteljica je trenutno v postopku?

ŠOLE
Učiteljica Špela Šeško iz osnovne Šole Franc Rozman Stane

Poročali smo že o “anticepilski” učiteljici Špeli Šeško iz osnovne šole Franc Rozman Stane iz Maribora. danes smo dobili tudi odgovor ravnateljice te šole.

Sporna učiteljica ni več v delovni sredini mariborske osnovne šole

Učiteljica Špela Šeško je staršem namreč predlagala, da je boljše, če otrok kakšno leto izgubi, oziroma izostane od pouka, kot pa da bi ga spustili v to režimsko, fašistično šolo, kjer ga obsevajo in dodala, da bodo otroke kmalu prisilni inicirali s strupenim zvarkom.

O izpadih učiteljice smo povprašali tudi ravnateljico te šole Katjo Pregl, ki nam je odgovorila: “Omenjena zaposlena ni v delovni sredini. Zoper njo je v skladno z določili delovnopravne zakonodaje trenutno v teku postopek, zato zadeve med samim trajanjem tega postopka žal, ne morem komentirati.”

V dobro nas vseh in dobro otrok v šolah, bi bilo še kako primerno, če takšne in podobne učiteljice nikoli več ne stopijo v  šolske ustanove. 

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.