DOKAZ! Kdo je zavedel nemškega novinarja, da pisal laži o Janezu Janši?

novinar
Novinar Andreas Schmid.ki je pisal laži o predsedniku vlade, slika fotomontaža

Slovenski vpliv na tuje novinarje, ki poročajo (ne)objektivno o Sloveniji sežejo tudi onstran naših meja. Krivci pa vsem dobro znani levičarski razgrajači.

Kako tuji “novinarčki”, pridejo do lažnih zgodb o Sloveniji?

Novinar Andreas Schmid iz Rosenheima na Bavarskem, za katerega bi lahko rekli, da je bil mogoče zaslepljen od ideologije levičarske prevratnice Tee Jarc, se je podal na tanek led pisanja resnice o Sloveniji. V četrtek, 9. septembra, sta bila v münhenskem Merkurju objavljena kar dva njegova prispevka, in sicer intervju z levičarsko “superzvezdo” slovenskega levičarskega dna Teo Jarc in potem še dolg članek z mučno vsebino večno ponavljajočih se tem v nemškem časopisju: Janša-Orban-Madžarska-predsedovanje Slovenije Svetu EU-Marjan Šarec in zopet Tea Jarc. In novinarjeva prenašalka zafrustriranih lažnih novic. Očitno spet “superzvezda” Tea Jarc. 

Tae Jarc na kavi z nemškim novinarjem, slika Časnik

Novinar Schmid je popolnoma pozabil, da je njegova naloga poročati objektivno in tako, da si bodo njegovi bralci lahko ustvarili realno sliko o dogajanjih. A če sediš na kavi (pa mogoče še kje) s Teo Jarc je vse možno. Mogoče pa se ta novinarček šele uči pisanja, pa je za kakšne “uslugice” pripravljen narediti marsikaj? Da pa nima pojma o politični situaciji v Sloveniji, pa je vsakomur jasno. 

Največje nesramne laži, ki jih je novinar zapisal so, da je Janša obsojen kriminalec, da je hotel vodo privatizirati, ter da je Janša s svojo ekipo zasledoval protestnike na Triglavu. Piše Časnik.

Nebi pa radi ugotavljali, na kakšen način se je Tea Jarc zahvalila novinarju, da je objavil taka dva levičarska  članka, ki bi mu normalni novinarji rekli navadno “sranje”, a očitno se je novinarju to izplačalo.

P.M.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.