Dominika Švarc Pipan se oklepa položaja in noče odstopiti!

Dominika Švarc Pipan, (parodija)

Ministrica za pravosodje ne bo odstopila sama od sebe. Očitno ji je položaj ministrice preveč všeč. Sicer je vprašanje, kje bi si našla novo delavno mesto. 


“Ne bom odstopila” Je Dominika Švarc Pipan dejala po pogovoru z Robertom golobom, čeprav jo je k odstopu pozvala tudi njena stranka SD. Ministrica vztraja, da bi njen odstop pomenil nadaljevanje spornih potez na ministrstvu. Po njenih besedah je šlo pri nakupu sodne stavbe na Litijski za “skrbno načrtovano delovanje organizirane skupine s ciljem pridobitve protipravne koristi”. Ob tem s prstom pokaže tudi na člane stranke SD, zlasti na generalnega sekretarja Klemna Žiberta.

Ja pa vprašanje, kaj ima generalni sekretar SD poleg? Saj ni zaposlen na ministrstvu za pravosodje. Očitno pa Švarc Pipanova domneva, da jo je nekdo hudo “namočil”. je pa očitno ministrica čisto prava in pristna levičarka. Za njene napake so krivi druga, sama pa niti pod razno?

Torej sedaj ministrici ostaneta le še da jo razreši predsednik vlade, ali pa da pade na interpelaciji. Je pa svoje delo na ministrstvu za pravosodje močno onesnažila. Pa čeprav bi ravno ona morala biti za vzgled. Sicer pa, kaj je za pričakovati od “nevljudne” ministrice?

 

VREME

Maribor
oblačno
69%
1.5km/h
94%
19°C
20°
18°
16°
Wed
14°
Thu
13°
Fri
11°
Sat
11°
Sun

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.