Donacija mestnega odbora SDS Maribor OŠ Borcev za severno mejo

slika: SDS maribor

Spoštovanje, odgovornost in znanje so vrednote OŠ Borcev za severno mejo. Velik človek  general Rudolf Maister pa je tisti, ki na tej šoli slavijo. V osnovni šoli Borcev za severno mejo  se zavedajo, da je potrebno dvigniti domoljubno zavest in spodbuditi mlade k ustvarjanju ter prevzemanju odgovornosti.

predsednik mestnega odbora SDS, Zvone Zinrajh

Tako kot vsaka osnovna šola, se tudi ta, trudi da bi svojim učencem nudila kar največ. Zato je vsaka pomoč dobrodošla. Mestni odbor SDS, na čelu s predsednikom Zvonetom Zinrajhom in mariborski podmladek SDM so se združili v pomoči za naše osnovnošolce in zbrali šolske pripomočke, predvsem veliko zvezkov za vse tiste, ki si nakupa le-teh ne morejo privoščiti. Sicer pa tudi na OŠ zelo radi sodelujejo z njimi tudi na športnih področjih.

Še več takih akcij in še več pomoči mladim šolnikom, bi dejali ob koncu, saj so mladi na tej osnovni šoli naša prihodnost in slovenski rod, ki bodo tudi borce za severno mejo vedno spoštovali in cenili.

vir: SDS Maribor

MZ

.

VREME

Maribor
oblačno
78%
4.6km/h
100%
9°C
10°
8°
7°
Wed
4°
Thu
4°
Fri
5°
Sat
9°
Sun

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.