Družbena omrežja preplavile slike s srečanja članov SDS v Bovcu!

bovcu

Ime, ki so ga člani in članice SDS v Bovcu slavili je Janez Janša, predsednik stranke, predsednik vlade in predsedujoči svetu EU. Vzdušje v Bovcu je bilo veličastno!

DRUŽBENA OMREŽJA PREPLAVILE SLIKE IZ SREČANJA ČLANOV SDS IZ BOVCA

Janez Janša tokrat v Bovcu ni mogel zadovoljiti vseh, ki so hoteli z njim narediti selfi. Nekaj ob 11. uri sta za osrednjo mizo nasproti govorniškega odra prišla najbolj pričakovana gosta Janez Janša in soproga Urška Bačovnik Janša, ki sta bila v središču pozornosti. Gostitelji niso mogli skriti zadovoljstva, ker letos gostijo Janeza Janšo v trojni funkciji: kot predsednika stranke, predsednika vlade in še predsedujočega svetu Evropske Unije.  In ko je Janša malo po 14. uri zapuščal prizorišče, kjer je potekalo srečanje, kajti v kulturni dvorani v Bovcu je zasedal še svet stranke SDS, je bila pot iz prizorišča zares naporna, saj so ga ustavljali na vsakem koraku, kajti prav vsi so se želeli z njim slikati.

Družbeno omrežje pa je danes povsem pregorelo, saj je slik in lepih vtisov srečanja zares veliko. Izbrali smo nekaj najbolj zanimivih fotografij:

 

foto: Leopold Žolgar

foto: Evelina Jeza

Ko pravijo mnogi člani SDS, ki so prišli v Bovec. Srečanja se ne da opisati, srečanje moraš doživeti!

P.M.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.