..
Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

DZ zavrnil predlog SDS za referendum o RTV. Tega je napovedal Vili Kovačič

Državni zbor je predlog SDS za razpis posvetovalnega referenduma o predlaganih spremembah zakona o Radioteleviziji Slovenija (RTVS), ki so jih prav tako vložili v največji opozicijski stranki in po katerih prispevek RTV ne bi bil več obvezen, zavrnil.

Državni zbor je predlog SDS za posvetovalni referendum pričakovano zavrnil. Je pa Vili Kovačič napovedal, po tem ko je napovedal tudi referendum o zakonu o vladi:  “Enako bom storil za zakon o RTVSLO, s katerim jeb*** večina hoče uničiti zametke jeb*** manjšine in pluralnega informiranja in komentiranja na javni RTVSLO in celo v drugih medijih. Pa tudi za naslednje zakone, ki nam na ga poti v svobodno suženjstvo ponuja gibanje Svoboda, bo treba narediti enako,” sporoča aktivni državljan Vili Kovačič. Sicer pa iz zgodovine vemo, da so vsi diktatorji v zameno za svojo lastno svobodo – samovoljo, ponujali in zahtevali in uresničevali odvzem svobode drugim

K zbiranju podpisov pa poleg naštetih poziva tudi koordinacijo neparlamentarnih strank ter vse stranke, ki sicer niso prišle v parlament. Posebej pa še nagovarja gibanje Povežimo Slovenijo in Našo deželo, pa tudi stranko Zelenih ter vse druge, navadne državljane, ki za izražanje stališč nimajo medijev in organizacijskega aparata, pač pa zgolj lastni razum in zdravo pamet.

 

 

AVTOMOBILI P.R.
AVTOMOBILI P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
rahel dež
93%
1km/h
100%
11°C
12°
10°
10°
Sat
5°
Sun
6°
Mon
1°
Tue
1°
Wed

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.