SQUID e-maribor personalizirana aplikacija

SQUID aplikacija, prva, personalizirana aplikacija za novice za Milenijce, ki je na voljo po vsej Evropi, sedaj tudi v SLOVENIJI. Uporabniki lahko sedaj izberejo teme, ki jih res zanimajo, spremljajo najnovejše novice in kreativno komunicirajo na najbolj zanimivih člankih – vse preko ene aplikacije.

Aplikacija SQUID je prejela zelo dobre ocene potrošnikov v App Store, Google Play Store in Huawei AppGallery ter zelo pozitivno pokritost v medijih na vseh trgih, kjer je na voljo.

  • SQUID je brezplačna aplikacija, ki ne potrebuje registracije,
  • vsebuje več kot 100 kategorij novic in več kot 20 000 virov,
  • omogoča možnost personalizacije vsakemu uporabniku, kot so izbira in razvrščanje tematik, shranjevanje člankov in blokiranje virov.

Aplikacija omogoča dostopnost in uporabnost ustreznih novic. Aplikacija ponuja širok izbor palet tem, med katerimi lahko uporabniki izbirajo, da ustvarijo personalizirane in slikovno osredotočene novice. SQUID-ovi algoritmi zbirajo, razvrščajo in prednostno prikazujejo novice iz najbolj vznemirljivih virov na internetu in uporabnikom omogočajo spremljanje najpomembnejših in najbolj zanimivih dogodkov. Hkrati SQUID preusmeri ciljno skupino Milenijcev do izvora novic.

“Želimo pomagati mlajšim generacijam, da vzamejo branje novic, kot zabavno, dragoceno in zanimivo vsakodnevno dejavnost,” pravi Johan Othelius, generalni direktor in ustanovitelj SQUID aplikacije.

Aplikacija SQUID, vodilno medijsko-tehnično podjetje, je bilo izbrano za ponudnika novice na Huaweijevih telefonih v vseh državah širom Evrope.

SQUID bo vsebinski partner za novice v Huaweijevem brsalniku in Huaweijevem
Asistentu. Le ta je lahko dosežen s možnostjo “povleci levo”. Uporabnikom bo na voljo priporočen vir novice za različne tematike in raznolikost medijskih hiš. Huawei Browser je že na voljo za prenos v Huaweijevi AppGalerryi.

“Navdušeni smo, da nas je Huawei izbral kot partnerja ponudnika novice
uporabnikom njihov telefonskih storitev. Naš cilj je, da mlade navdušujemo k
branju kvalitetnih virov novice in pomoči ponudnikom novice k večanju prometa
in uporabnikov.”, pravi Johan Othelius, CEO & ustanovitelj aplikacije SQUID.

Aplikacija SQUID daje na voljo Huaweijevim telefonskim uporabnikom novice in
vsebine 29 različnih jezikov. Cilj je omogočiti Miljenijcem lahkoten doseg zanimivih
in pomembnih novic.

Kje je SQUID prisoten?

Aplikacija je na voljo brezplačno v Veliki Britaniji, Italiji, Poljski, Španiji, Franciji,
Nizozemskem, Rusiji, Švedski, Nemčiji, Avstriji, Švici, Avstraliji, Portugalski, Argentini, Braziliji, Čilu, Kolumbiji, Mehiki, Peruju, Grčiji, Finski, Norveški, Danski, Estoniji, Latviji, Irski, Romuniji, Češki, Madžarski, Bolgariji, Srbiji, Slovaški, Hrvaški, Ukrajini, Belorusiji, Turčiji, Litvi, Sloveniji ter kot mednarodna različica v angleškem in španskem jeziku.