Edvard Kadič: “Stavka na RTV dviga kakovost informativnemu programu!” #odzivi

Stavka na RTV, Slika zajem zaslona

Včeraj se je na RTV ponovno zgodila stavka peščice (levih) zaposlenih. Ki za naš denar ponovno niso delali, ampak so, nekateri tudi sovražno nastrojeni, raje govorili neumnosti.

“Stavkamo za javni RTV, za interes javnosti, za pravico do obveščenosti in svobode izražanja. Zahtevamo, da se uničevanje javnega RTV-ja konča. In tukaj bomo stali, dokler se to ne zgodi,” je poudarila. Temeljna zahteva sicer ostaja novinarska, uredniška in institucionalna avtonomija. Ob tem stavkajoči zahtevajo dogovor o kadrovski politiki ter pogajanja o dvigu najnižjih plač na RTV. A nacionalna televizija ni privatna ustanova, kjer si lahko resnico krojijo po svoje. nacionalna televizija je zavezana temelju nacionalnega pomena in neodvisnosti. 

Je pa včerajšnji Dnevnik v času stavke pokazal, kakšno kvaliteto znajo narediti tisti, ki ne stavkajo in so zavezani neodvisni televiziji. kot je zapisal Edvard Kadič: “Stavka dviga kakovost informativnemu programu:”

 

Množični odzivi ljudi na družbenih omrežjih, so pohvalili včerajšnji Dnevnik v času stavke:

Oglejte si včerajšnji dnevnik in presodite tudi vi.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.